Spolnost in plodnost

Iskalnik

Vse kar morate vedeti o svojem ciklusu

Ko sem kot najstnica dobila svojo prvo menstruacijo o svojem »ženskem« ciklusu nisem vedela popolnoma nič, razen tega, da naj bi 1x mesečno nekaj dni nekoliko krvavela iz nožnice. Da to še zdaleč ni vse, kar bi morala vedeti o svojem ciklusu, sem izvedela leta kasneje, ko sem se udeležila tečaja naravnega načrtovanja družine.

Joške ali dojke? 1. del

Ženske smo znane po tem, da moramo v življenju igrati več vlog. Smo uslužbenke, gospodinje, mame in žene, pa še kaj za po vrhu. Prav tako naše telo igra več vlog. V službi dela naše telo in možgani, v gospodinjstvu roke, v materinstvu predvsem naš um in v zakonu poleg naših možgančkov tudi naše telo. Danes se bom osredotočila predvsem enemu delu telesa, ki ga tako moški, kot ženske vse prevečkrat doživljamo kot zgolj spolni objekt.

Kontracepcija pod krinko - 2. del

V prejšnjem delu članka ste lahko brali o tem, kako sem v dobri veri začela jemati kontracepcijske tablete in kako sem v dobri veri, da ne počnem nič slabega le te jemala še naprej. V tem delu pa boste prebrali, kako sem prišla do spoznanja, da kontracepcijske tabletke škodujejo mojemu telesu in duhu.

Strani