Iskalnik

Nosečniške slabosti iz prve roke

Nosečniške slabosti… mnogi si jih predstavljajo, kot blage jutranje slabosti v prvih nekaj tednih nosečnosti. Mnoge premnoge med nami, pa prav dobro vemo, da so te slabosti tako intenzivne, da te lahko povsem ohromijo.

Vnetje mehurja in D-manoza

Tiste, ki vas je kdaj v življenju že doletelo vnetje mehurja, se boste strinjale, da je to sila neprijetna stvar. Še hujše pa je, ko to zadane vašega otroka in mu ne znate sami pomagati.

Na pomoč, BOLI ME GRLO!!!

Čas prehladnih obolenj je pred nami in boleče grlo je eden prvih pokazateljev, da se nas nekaj loteva ali pa se nas je že pošteno lotilo. Sama sem ena tistih, ki jo v grlu »zvije« najprej, zato sem se skozi leta bolečin in vnetij prav dobro naučila kaj pri bolečem grlu pomaga in kaj ne.

IMAM KANDIDO! Kaj to pomeni?

Moja zgodba z glivo imenovano Kandida se začne skoraj 4 leta nazaj. Takrat o tej zahrbtni glivi nisem vedela prav nič, še več, niti sanjalo se mi ni, da je ona povzročiteljica vseh mojih težav. Ker je zgodba precej obsežna in vam želim podati čim več informacij, bo članek razdeljen na dva dela, v tem delu bom govorila o Kandidi na splošno, ter kako vedeti, da prav ona povzroča težave v telesu, v naslednjem pa bom razkrila, kako sem se saniranja razraščene Kandide in posledic, ki jih je povzročila pri meni, lotila sama.

Trombocitopenija pri otroku

Ko smo na zadnjem sistematskem pregledu pri pediatru naredili tudi preventivne krvne teste, smo  bili prepričani, da je z našo dojenčico vse v najlepšem redu. Kljub vsemu pa so rezultati pokazali drugače.

Strani