O meni

Iskalnik

O meni

Pozdravljeni dragi bralci, kritiki, firbci in vsi ostali, ki ste se po nesreči ali naključju znašli na moji spletni strani Smeh in solze. Za začetek se spodobi, da napišem nekaj o sebi in namenu te spletne strani. Svoje identitete seveda nimam namena razkrivati in se čisto razgaliti pred 6 mrd. ljudi, lahko pa povem, da sem čisto povprečna ženska, v svojih najlepših letih.

Najlepših zato ker se v številu mojih let še vedno blešči dvojka, čeprav počasi že lahko vonjam bližajoča se trideseta leta. S številko trideset je povezanih kar nekaj mojih življenjskih ciljev. Kot najstnica sem si namreč za cilj postavila, da doštudiram, se zaposlim, se poročim in prvič rodim do svojega tridesetega leta. S ponosom lahko rečem, da sem v točno tem vrstnem redu cilje tudi dosegla. Nekaj dni pred svojim poročnim dnem sem dobila naziv mag., delam v večjem mednarodnem podjetju in imam plačo malo nad slovenskim povprečjem. Svojega moža sem spoznala v študentskih letih in tudi on je čisto povprečen slovenski moški, ki pri svojih skoraj tridesetih, z razliko od mene, že malo sivi. Oba sva Katoliške vere, trudiva se iti vsako nedeljo in praznik k sveti maši in se kot čisto povprečna grešnika vsak dan znova trudiva živeti po Kristusovem nauku. V zakonu se nama je pred nekaj meseci rodila hčerkica, ki je najin svet postavila na glavo.

Dnevnik sem začela pisati izključno zaradi sebe, saj me dan za dnem presune veliko dogodkov, ki jih resnično uspem ponotranjiti tako, da jih zapišem. Lahko bi pisala privatni dnevnik, ki bi ga v najboljšem primeru sem in tja prebral moj mož ali otroci, v najslabšem pa vnuki ali pravnuki po moji smrti, pa sem se odločila, da ga delim z vsemi, ki ga želijo brati. Morda, pa moja razmišljanja, prigode in težave komu pomagajo razumeti sebe in druge ali pa vam le krajšajo dneve, večere ali celo noči.

Mislim, da sem povedala dovolj, da se lahko odločite ali boste moje objave spremljali, kritizirali ali ignorirali. Vsekakor ne pričakujem, da kdorkoli spremeni svoj način življenja zaradi mojega mišljenja, upam pa da komu v podobni situaciji pomaga razumeti, sebe ali druge. Ne pričakujte strokovnih člankov, brez napak in strogim navajanjem virov, saj to ni namen mojih zapisov. Že vnaprej pa se opravičujem tudi vsem, ki bi jih moje razmišljanje utegnilo kakorkoli prizadeti ali ujeziti. Če se to zgodi pa vedite, da nikogar ne silim, da bere moje zapise.

Želim Vam prijetno branje, če pa se v vas poraja kako vprašanje ali dvom o določeni zadevi in bi želeli poznati moje mnenje, pa mi lahko pišete na elektronski naslov info@smehinsolze.si.

O meni

Pozdravljeni dragi bralci, kritiki, firbci in vsi ostali, ki ste se po nesreči ali naključju znašli na moji spletni strani. Za začetek se spodobi, da napišem nekaj o sebi in namenu te spletne strani. Svoje identitete seveda nimam namena razkrivati in se čisto razgaliti pred 6 mrd. ljudi, lahko pa povem, da sem čisto povprečna ženska, v svojih najlepših letih.

Več..