Piškotki

Iskalnik

Piškotki

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

 • Skupina 1: Brez njih stran ne bo delovala. Omenjeni piškotki se nastavijo, se prijavite ali oddate obrazec oz. ste na strani prisotni. Ti piškotni ne potrebujejo dovoljenja.
 • Skupina 2: To so skupina analitičnih piškotkov, ki nam pomagajo izboljšati uporabniško izkušnjo. Z obiskom spletne strani se strinjate, da se vam omenjeni piškotki naložijo na vaš računalnik.
  StoritevIme piškotkaOpis
  Spletna stranhas_jsPomembni so za delovanje spletne strani in ta piškotek je vedno prisoten.
  Google Analitika_utma
  _utmb 
  _utmc
  _utmz
  Piškotki se uporabljajo za zbiranje informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo analizo obiska, kar nam pomaga pri izboljšanju uporabniške izkušnje. Vsi zbrani podatki se zbirajo anonimno.

  Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko podrobneje preberete tukaj.

  O meni

  Pozdravljeni dragi bralci, kritiki, firbci in vsi ostali, ki ste se po nesreči ali naključju znašli na moji spletni strani. Za začetek se spodobi, da napišem nekaj o sebi in namenu te spletne strani. Svoje identitete seveda nimam namena razkrivati in se čisto razgaliti pred 6 mrd. ljudi, lahko pa povem, da sem čisto povprečna ženska, v svojih najlepših letih.

  Več..