Ustvarjalna žilica

Iskalnik

Nora kocka za dojenčke

Nekega dne, sem ob opazovanju moje dojenčice dobila genialno idejo za noro igračo. Naša pupa je vedno preučevala gumbe na mojih oblačilih, ko sem jo imela v naročju. Pred njenimi malimi prstki in ustki ni bil varen prav noben gumb. S preučevanjem gumbov se je zamotila med sveto mašo, v gostilni, na obisku, skratka povsod in vedno. Tako sem nekega dne sklenila, da naredim igračo z gumbi.

Unikatne voščilnice za posebne priložnosti

Ker smo ljudje družabna bitja, imamo običajno veliko prijateljev, znancev in sorodnikov, ki so nam blizu. Veliko prijateljev pa pomeni tudi, da ima vedno kdo rojstni dan, vedno se kdo rodi, poroči, ima obletnico, ipd. Jaz vsakemu vedno čestitam iz srca, kolikor pa mi čas dopušča, pa poskušam vsaki čestitki dodati osebno noto. Za vsakega se želim posebej potruditi, si vzeti čas in sama izdelati vsaj voščilnico.

Hobotnica za male raziskovalce

Ker je več kot očitno, da je naša pikica v obdobju, ko razvija svoje tipalne in motorične sposobnosti, sem ji želela dati igračo, ki bi ji pri tem malo bolj pomagala. V obilici igrač, ki smo jih dobili in kupili ji nobena ni ravno tako zanimiva, kot moje hlače s trakci ali puloverji z nitkami. Zato sem pomislila, da bi ji nekaj podobnega izdelala sama.