Splošno

Iskalnik

Na pomoč, BOLI ME GRLO!!!

Čas prehladnih obolenj je pred nami in boleče grlo je eden prvih pokazateljev, da se nas nekaj loteva ali pa se nas je že pošteno lotilo. Sama sem ena tistih, ki jo v grlu »zvije« najprej, zato sem se skozi leta bolečin in vnetij prav dobro naučila kaj pri bolečem grlu pomaga in kaj ne.

IMAM KANDIDO! Kaj to pomeni?

Moja zgodba z glivo imenovano Kandida se začne skoraj 4 leta nazaj. Takrat o tej zahrbtni glivi nisem vedela prav nič, še več, niti sanjalo se mi ni, da je ona povzročiteljica vseh mojih težav. Ker je zgodba precej obsežna in vam želim podati čim več informacij, bo članek razdeljen na dva dela, v tem delu bom govorila o Kandidi na splošno, ter kako vedeti, da prav ona povzroča težave v telesu, v naslednjem pa bom razkrila, kako sem se saniranja razraščene Kandide in posledic, ki jih je povzročila pri meni, lotila sama.

Cepiva skozi oči povprečne mame - Zakaj me silite?

Če si še niste prebrali člankov Cepiva skozi oči povprečne mame – Od kje pride dvom 1. Del in 2. Del, ter Cepiva skozi oči povprečne mame – Ali so cepiva varna in učinkovita, je zdaj skrajni čas, da to storite, saj boste izvedeli kako se je v meni naselil dvom v cepiva, ter kako varnost in učinkovitost (cepiv) dojemam jaz. Tokrat pa se bom dotaknila vprašanja o obvezujočem cepljenju.

Strani